Het Kogellagerspecialist van het premieroestvrije staal Sinds 1998

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Kentie Bearing Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Druckkugellager voor verkoop
Van goede kwaliteit Druckkugellager voor verkoop
Dank u de Heer, Ik zal in aanraking met u spoedig - mijn beste Dragende leverancier Van roestvrij staal zijn. Achting, Arthur Aston

—— Arthur Aston

U bent de meest professionele dragende leverancier ik ooit behandelde, betrouwbare en stabiele dragende kwaliteit, snelle levering heb.

—— SAM Iskander

51102 lagers worden in goede staat ontvangen. Dank voor uw steun.

—— Davesaini

Blij om u mee te delen dat wij enkel de rollen ontvingen. Zij kijken zeer goed werkelijk groot en het werk. Dank u voor een grote baan.

—— Mikael Fors

Ik ben zeer tevreden met uw aandacht en met de miniatuurlagers van S681ZZ.

—— José luis Estanislao Antonio

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Kentie Bearing Co., Ltd.

1 2 3 4
Dongguan Kentie Bearing Co., Ltd. Dongguan Kentie Bearing Co., Ltd. Dongguan Kentie Bearing Co., Ltd. Dongguan Kentie Bearing Co., Ltd.
Kentiefabriek Kentiepakhuis NO.2 Kentiepakhuis NO.3 Kentiebureau

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Oceanië
Merken : Kentie
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000 million-8000 million
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 70% - 80%

Dongguan Kentie die Co., Ltd dragen. Opgericht in 1998, heeft de Iso9001-Certificatie overgegaan, een Professionele Dragende Fabrikant het Integreren Productie, een Onderzoek en een Ontwikkeling, Verkoop van Premielagers geweest werd.

 

 

Kentie introduceert het Recentste Productiemateriaal, het Testen Materiaal, Prima Productiebeheer, R&D-Beheer om de Kwaliteit van het Premieproduct te verzekeren.

 

Dongguan Kentie Bearing Co., Ltd.

 

Wij zijn hoofdzakelijk Gespecialiseerd in Roestvrij staallagers, Ceramische Lagers, Plastic Lagers, Lagers Op hoge temperatuur en de Speciale Douanelagers, allen worden gekenmerkt met Trilling Met geringe geluidssterkte, Lage, Lage Wrijving, Hoge Precisie, goed Verzegelde, Vlotte Omwenteling, Met lange levensuur.

 

 

De Kentielagers worden wijd gebruikt op Chemische Machines, de Machines Medisch Materiaal van de Voedselverwerking, Milieu Schoonmakende Machines, Automatiseringsmateriaal, Geschiktheidsmateriaal, Precisieinstrumenten, Textielmachines, Landbouwmachines, Deuren en Vensters, Sanitaire en Meubilairtoebehoren en Andere Gebieden.

 

 

De Kentielagers zijn Geëerd met Hoge Reputatie Wereldwijd Toe te schrijven aan de Kwaliteit van het Premieproduct en de Specifieke Dienst.

 

 

Dongguan Kentie Bearing Co., Ltd.

 


Wij hebben de eerst integriteit-Gebaseerde Filosofie ‚, winst-door-Kwaliteit, Kwaliteit, Reputatie eerst‘ aangehangen. Wij zullen aan Transporteren Strenge en Praktische Houding, houden verbeterend Houding om Onze Cliënten met Uitstekende Kwaliteit en Bevoegde dienst te steunen verdergaan.

Contactgegevens
Dongguan Kentie Bearing Co., Ltd.

Tel.: 86-152-1738-7761

Fax: 86-769-22209-717

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)